Na een prachtige serie van 3 overwinningen op rij heeft ABS de uitwedstrijd tegen Albatross nipt verloren (1-0). De verdediging stond opnieuw als een huis, maar aanvallend bleef ABS onder de maat.

Al na 5 minuten moest ABS in de achtervolging na een fout van doelman Jelmer Welgraven. ABS speelde het vervolg van de eerste helft wel op de helft van de tegenstander, maar was niet effectief óf werd terug gevlagd door de assistent-grensrechter van Albatross.

Na de rust probeerde het hardwerkende ABS aanvallend doortastender te worden door een aantal wissels. Er ontstond wel meer dreiging, maar veel verder dan een schot van Chiel Huis in ‘t Veld en een bal op de paal van Wessel Nikkels kwam men niet.

Helaas een onverdiende nederlaag. Een gelijkspel was verdiend geweest op basis van de spelverhoudingen, maar eerlijk gezegd heeft ABS het in aanvallend opzicht geen moment weten af te dwingen.