Voorwaarts en hoofdtrainer Jochem de Weerdt zijn voor het komende seizoen een nieuw contract overeengekomen. De trainer maakte het nieuws afgelopen donderdag bekend aan de spelersgroep. Voorwaarts, bij monde van technisch commissielid Edwin Huis in ’t Veld en Jochem de Weerdt, is verheugd met de nieuwe overeenkomst voor 2020-2021.

Voorwaarts werd het afgelopen seizoen kampioen in de tweede klasse J en staat momenteel een niveau hoger op de 10de plaats. TC-er Edwin Huis in ’t Veld spreekt zijn vertrouwen uit in de hoofdtrainer: “We denken dat deze trainer nog niet aan zijn plafond zit met deze groep”. We hebben een jonge talentvolle selectie en de trainer heeft de afgelopen periode van week tot week laten zien progressie te maken met het elftal.

Jochem de Weerdt op zijn beurt “Ik ben erg blij om bij deze club nog een jaar te werken met een selectie waar nog veel rek in zit.” En zo vervolgt hij: “Een belangrijke overweging was dat de groep ook graag door wilde met mij.” Deze overwegingen waren doorslaggevend.

De aandacht kan nu weer uitgaan naar de belangrijke streekderby van aankomende zaterdagavond 25 januari tegen Rohda Raalte aan De Laene.