Het seizoen nadert nu echt bijna zijn einde. Nog één speelronde en dan is er voor een aantal clubs nog nacompetitie voor promotie of tegen degradatie te spelen.

Het moment waarbij ook weer naar de selectie wordt gekeken bij de diverse clubs voor de overschijvingstermijn op 15 juni. Een aantal namen zijn hier al de revue gepasseerd, zo maakte FC RDC, met zeer gelikte filmpjes, bekend dat het zich volgend seizoen versterkt met Rokay Haafkens en Mitchell Pinkster. Maar ook werd bekend dat Jason Westerkamp na 15 seizoenen volgend seizoen lekker gaat ballen bij SV Schalkhaar 4.

Wij zullen binnenkort dan ook weer de jaarlijkse spelerscarrousel publiceren van spelers waarvan we zeker weten dat ze volgend seizoen gaan veranderen van club, de schoenen aan de wilgen hangen of lager gaan spelen.

Om ons overzicht zo compleet mogelijk te maken vragen we jullie de “transfers”/stoppende of spelers die lager gaan spelen te mailen naar wouter@deventervoetbal.nl

Vorig artikelSterk Go Ahead Eagles één duel verwijderd van Europees voetbal
Volgend artikelVoorbeschouwing amateurvoetbal 25 en 26 mei
Wouter Hulsegge
Wouter Hulsegge is een 40-jarige Deventenaar en al bijna 35 jaar lid van SV Colmschate’33 waar hij al vele jaren actief is als vrijwilliger in diverse functies. Daarnaast helemaal gek en een groot kenner van het regionale amateurvoetbal met een voorliefde voor de Deventer clubs. Ook was hij de winnaar van de allereerste Deventervoetbalquiz.