Afgelopen zondag won Epse met 5-1 in de thuiswedstrijd tegen V en L. Almir Fizovic speelde een goede wedstrijd en was met een doelpunt belangrijk voor zijn team. Mede hierdoor is hij deze week de speler van de week. Wij van Deventer Voetbal stelden hem een paar vragen.

Ben je blij om gescoord te hebben?
Als aanvaller ben je altijd blij om te scoren. Ik ben vooral blij dat wij als team heel dominant hebben gespeeld en een aantal goede goals hebben gemaakt.

Hoe belangrijk was deze overwinning?
Onze doelstelling is om dit jaar te promoveren. Deze 3 punten zijn dus zeker belangrijk richting onze doelstelling. Een goed begin van de competitie geeft vertrouwen.

Hoe vond je jullie spel afgelopen weekend?
Vanaf minuut 1 hebben wij V en L vastgezet en dat resulteerde eigenlijk direct in kansen. Het veld spel was goed en de bal ging makkelijk rond. Doordat we het elkaar soms moeilijk maakten creëerde V en L een paar kleine kansen in de 1e helft. In de 2de helft creëerden we nog genoeg kansen, maar ging niet elke kans erin. Doordat wij in de 2de helft op 4-0 kwamen sloop de gemakzucht erin en werden we slordig. Over het algemeen een goede pot waar wij misschien nog iets meer konden scoren.

Wat verwacht je van het team dit seizoen?
Ik verwacht dat wij dit seizoen vaak de bovenliggende partij zullen zijn. Daarnaast denk ik dat wij ons dit seizoen nog steeds blijven ontwikkelen. Er is wel wat ervaring bij gekomen dit seizoen, maar hebben nog genoeg goede jonge spelers. Ik verwacht ook dat wij mee gaan doen om promotie.

De aankomende weken mag er geen publiek zijn bij de wedstrijden, hoe groot is dat gemis?
Het is heel erg jammer dat er geen publiek aanwezig mag zijn. Er komen steeds meer mensen kijken bij onze wedstrijden en persoonlijk vind ik spelen voor veel publiek een stuk mooier. We zijn wel aan het kijken of wij de wedstrijden live kunnen streamen voor de mensen die niet kunnen komen.

Wat zijn je persoonlijke doelen voor dit seizoen?
Mijn persoonlijk doel voor dit seizoen is om topscoorder te worden van de competitie en daarmee de ploeg te helpen met promotie. Toch ben ik ook tevreden als iemand anders uit onze ploeg topscoorder wordt en ik daarbij een grote rol heb kunnen spelen.

Vorig artikelCorona blijft invloed houden op het amateurvoetbal…
Volgend artikelTrainerspraat: met Glenn Minnes van Koninklijke UD