Wekelijks benadert Wouter Hulsegge een speler uit het Deventer voetbal. Deze voetballer krijgt 25 vragen van Wouter voorgelegd en mag uiteindelijk zelf bepalen wie de volgende Deventer voetballer is. Mits het een speler van een andere vereniging is. Deze week is de beurt aan:

Naam: Mitchell Pinkster

Geboortedatum: 21-8-1998 ( 24 jaar ) 

Relatie: Geen vriendin op dit moment.

Werk of Studie: Op dit moment studeer ik Social work en loop ik stage bij Perspektiev in Wapenveld

Club(s): Eigenlijk mijn hele leven bij Davo gevoetbald. In de jeugd nog een jaartje bij Schalkhaar gevoetbald. En in de senioren nog een jaartje bij SV Colmschate. Nu weer bij het oude vertrouwde Davo.

Geen voetballer, dan: Voetbaltrainer. Ik vind het leuk om met voetbal bezig te zijn en ook de basis van voetbal aan jeugdspelers te leren. Als ik een andere sport zou moeten kiezen dan zou ik voor ijshockey gaan.

Grootste Blunder: Mijn grootste blunder was vorig seizoen. Tijdens de laatste wedstrijd in de nacompetitie miste ik een penalty in de penaltyreeks. Hier wordt zo nu en dan nog steeds een grapje over gemaakt. Gelukkig was het niet de beslissende.

Is er bij jullie ook flauwe kleedkamerhumor: De laatste jaren is dat wel minder geworden. Maar een handdoek of een onderbroek verstoppen gebeurt weleens

Trots op : Trots op mijn familie

Idool: Lionel Messi. Al vind ik Sergio Busquets een zwaar onderschatte voetballer. Omdat ik zelf middenvelder ben, kijk ik graag naar hem.

Mooiste Sportcomplex: Mooiste sportcomplex: SV Schalkhaar. Gezelligste natuurlijk Davo.

Mooiste Tenue: Het mooiste tenue in Europa vind ik toch wel dat van Napoli. In Deventer natuurlijk het mooie blauwe tenue van Davo

Beste Speler in Deventer: Geen idee. In potentie kan mijn broertje Sidney Pinkster wel de beste worden, maar dan moet die wel zijn kansen voor de goal gaan benutten.

Vervelendste Tegenstander:  Mo Ghoudane (teamgenoot) Die man is zo ontzettend sterk aan de bal.

Beste Trainer:   Hier moet ik natuurlijk wel Resit Schuurman neerzetten anders sta ik dit seizoen wissel en ben ik de aanvoerdersband kwijt haha.

Hobby: Voetbal natuurlijk. En een lekker biertje met vrienden.

Ergernis: Te oude scheidsrechters die niet meer kunnen meekomen en daardoor verkeerde beslissingen maken. Boerenclubs waar het publiek langs de zijlijn te aanwezig is.

Eten: Spaghetti met gepaneerde kip van mijn vader.

Lezen: Lezen vind ik niks aan. Zo nu en dan een artikel op voetbalzone.

Film of Serie: Films. Ik vond The Revenant en Avatar hele goede films.

Welke websites bezoek je vaak: Laten we dat hier maar niet vermelden 😉

Games: Op dit moment geen. In het verleden veel FIFA en Call of Duty gespeeld.

Muziek: Ik vind alles wel mooi. In de kleedkamer en in de kantine natuurlijk hollandstalig. In de auto vaak FunX

Bijgeloof:  Eerst linkersok en linkerschoen aan.

Slechtste Eigenschap: Weinig geduld. In het veld snel geïrriteerd

Ambitie: Promoveren met Davo             

Kampioen in jullie klasse: Voetballend ken ik weinig teams uit deze competitie. Dan ga ik voor Terwolde

Wie mag de volgende Hulle passt door invullen ?: Jeray Galanggadjir van Helios

Vorig artikelHeerlijke driepunter in Goor
Volgend artikelDe rood-gele column van Robert Heukels – week 10
Wouter Hulsegge is een 40-jarige Deventenaar en al bijna 35 jaar lid van SV Colmschate’33 waar hij al vele jaren actief is als vrijwilliger in diverse functies. Daarnaast helemaal gek en een groot kenner van het regionale amateurvoetbal met een voorliefde voor de Deventer clubs. Ook was hij de winnaar van de allereerste Deventervoetbalquiz.