FC RDC heeft, door een 0-1 overwinning uit bij GFC, de goede lijn door weten te zetten na een korte break van 2 weken.

In de eerste helft een gelijkopgaande strijd waarbij beide ploegen een afwachtende speelstijl hanteerden. De spaarzame momenten in beide strafschopgebieden leverden geen doelpunten op. De beste kans was voor GFC dat net voor rust van dichtbij naast kopte.

Na rust werd het een meer open wedstrijd door de snelle 0-1 van Luuk. Vanuit de as van het veld werd Marc gevonden aan de rechterkant en die kon vanaf de achterlijn uitstekend een bal terugtrekken. Luuk zijn eerste aanname was perfect waardoor hij de bal kon afwerken.

Uiteraard was dit het sein voor GFC om de druk op te voeren. Een aantal gevaarlijke corners en een goed gepareerde vrije trap door Jesse waren de wapenfeiten. Verder gaf onze achterhoede geen krimp en deden de invallers Roy, Björn, Yde en Martijn precies wat ze moesten doen waardoor er grote blijdschap heerste na het laatste fluitsignaal.

Een echte teamprestatie wat de 4e zege op rij betekent. Blije gezichten en op naar volgende week als de volgende uitdaging wacht met Harfsen thuis.