Wekelijks benadert Wouter Hulsegge een speler uit het Deventer voetbal. Deze voetballer krijgt 25 vragen van Wouter voorgelegd en mag uiteindelijk zelf bepalen wie de volgende Deventer voetballer is. Mits het een speler van een andere vereniging is.

Naam: Michiel Mikkers

Geboortedatum: 28 juni 1989

Relatie/Kinderen: Samenwonend met Marloes op De Worp

Werk of Studie: Eigen bedrijf; Voetbalticketsonline.
Op Voetbalticketsonline biedt ik tickets aan voor wedstrijden in de Bundesliga en de Premier League voor de scherpste prijzen. Helaas ligt de business momenteel stil vanwege het Corona-virus. Ik hoop dat we vanaf seizoen 2021-2022 weer kunnen draaien. Daarnaast werk ik bij PMvP, hier ben ik verantwoordelijk de Marketing en Communicatie van verschillende bedrijven binnen de kinderopvang en thuiszorg.

Club(s): Cvv Avanti, SV Twello, vv Activia

Overige Hobby’s: Ik ben een echte wereldreiziger en wil graag alle mooie plekken op de wereld zien en ontdekken. Dit vaak tot ergernis van de trainers, omdat ik graag binnen het voetbalseizoen weg ben.

Favoriete positie: Spits

Idool: Daniël Sturridge, in zijn goede tijd bij Liverpool. Heerlijk om naar te kijken.

Geen voetballer, dan?: Tennis blijft een mooie sport, in de zomermaanden sla ik af en toe balletje met vrienden. Als ik stop met selectie voetbal wil ik graag gaan tennissen.

Grootste blunder: Missen voor open goal, ja dat is wel eens gebeurt…

Kleedkamerhumor: Ik hou ervan, dat maakt de gezelligheid van een team. Tijdens de zomermaanden ga ik wel eens naar de sportschool. Qua gezelligheid niks voor mij, zo’n zaal vol individualisten.

Beste Trainer(s): Remco Solen en Sander Hulshof, 2 trainers die beiden zorgen voor een goede sfeer binnen de groep. Beide zijn echte peoplemanagers, iedereen zette een stapje extra. Twee keer met als resultaat; Promotie naar 3e klasse. (1e keer onder Remco in 2014 via Nacompetitie, nadat we in de Winterstop op plek 10 stonden. De 2e keer in 2018 onder Sander werden we Kampioen in 4H).

Mooiste Tenue: Cvv Avanti, Maagdelijk wit.

Mooiste sportcomplex: In de regio bij uitstek SV Terwolde; blijft een strakke grasmat om op te voetballen.

Beste voetballer in Deventer?: Bart Wippert

Vervelendste tegenstander: Schopploegen uit de kelder van het amateurvoetbal.

Trots op: Voetbalticketsonline.
Voetbalticketsonline heb ik 2013 opgericht. Al ruim 7 jaar deel ik de liefde voor het voetbalspel en stel iedereen graag in gelegenheid om tegen scherpe prijzen een onvergetelijke ervaring te beleven tijdens een buitenlandse voetbalwedstrijd.  Waar andere aanbieders hele pakketten leveren – vlucht, wedstrijdkaart, hotel – beperkt Voetbalticketsonline zich tot enkel de toegangsbewijzen. Het voordeel is dat je zelf kunt bepalen welke vlucht je pakt en welk hotel je boekt. Dan ben je vele malen goedkoper uit dan met grote, georganiseerde voetbalreizen.

Ergernis: Kunstgras en blessures

Lezen: Ik lees alleen op vakantie, vaak zijn het dan autobiografieën. Toevallig heb ik ‘Vechtlust’ van Fernando Ricksen nog op de plank liggen.

Films of Series: Doe mij maar een serie, moet weer even eentje opstarten de laatste die ik gezien heb is Vikings.

Muziek: Michael Jackson is altijd goed, maar ik kan naar vrijwel alle muziek goed luisteren; van Top 40 tot Top 2000.

Games: Laatste tijd veel bordspellen’; we hebben een vast groepje waarmee we bijna 1x per maand zaterdags afspreken en gaan gamen. Biertje erbij, super gezellig. Heb zelf de spellenkast al aardig vol staan.

Bijgeloof: Geen

Ambities: Nog 31 competitiegoals maken en dan als clubtopscorer van vv Activia stoppen met voetbal.

Slechtste eigenschap: Laks

Kampioen in jullie klasse ? Na de eerste speelronde zal ik zeggen: Warnsveldse Boys, aardig ploegje.

Wie mag de volgende ‘Hulle passt m door’ invullen: Frank Winbergen van sv Twello

Vorig artikelTrainerspraat: met Glenn Minnes van Koninklijke UD
Volgend artikelSV Twello maakt het zich onnodig moeilijk tegen IJsselstreek
Wouter Hulsegge is een 40-jarige Deventenaar en al bijna 35 jaar lid van SV Colmschate’33 waar hij al vele jaren actief is al vrijwilliger in diverse functies. Daarnaast helemaal gek en een groot kenner van het regionale amateurvoetbal met een voorliefde voor de Deventer clubs. Ook was hij de winnaar van de allereerste Deventervoetbalquiz.