Go Ahead Eagles coach René Hake lijkt naar Engeland te vertrekken. Fabrizio Romano, een goed geïnformeerd journalist, bevestigde de geruchten eerder vandaag. Erik ten Hag wil Hake en Van Nistelrooy toevoegen aan zijn staf bij Manchester United. Volgens onze eigen bron is de deal al beklonken.

Het lijkt om een functie als performance coach te gaan bij de Britse grootmacht. Ook Van Nistelrooy zou assistent kunnen gaan worden naast Hake in Manchester.
Afgelopen woensdag startte de eerste training van de club uit Deventer. Onderaan dit bericht een reportage inclusief een interview met René Hake.

Afgelopen weekend waren er intensieve gespreken met René Hake en Erik ten Hag. Als de overgang definitief wordt, zal Go Ahead Eagles een afkoopsom voor de trainer ontvangen vanwege het doorlopende contract (tot 2026) in Deventer.

Onderstaand een impressie van de eerste training van Go Ahead Eagles in Terwolde. Item is van onze collega’s van Salland1 die hierin ook met René Hake spraken (afgelopen woensdag).

Onderstaand een sfeerimpressie van de eerste training in Terwolde. Foto’s zijn van Han Balk.

Dit artikel komt tot stand vanuit een samenwerking die Deventer Voetbal heeft met streekzender Salland1.

Vorig artikelTrainer van het jaar 2023/2024 is geworden… MITCHEL DE GROOT
Erik van Luttikhuizen
Erik is ruim 50 jaar geleden geboren in Deventer en is besmet geraakt met Go Ahead Eagles virus in het thuisduel in 1978 tegen FC Amsterdam. Momenteel is Erik Internationaal Key Accountmanager bij een Amerikaans bedrijf. Daarnaast vervult Erik vele vrijwilligerstaken, onder meer bij Salland1, FC RDC en natuurlijk bij Deventer Voetbal!