Go Ahead Eagles heeft de laatste thuiswedstrijd van het seizoen met 0-1 verloren van Feyenoord. Ondanks dat niemand er in Deventer om maalt is het de vierde nederlaag op rij voor de ploeg van Kees van Wonderen en lijkt de meeste energie uit het elftal verdwenen nadat handhaving gerealiseerd werd.

Na een gezapige openingsfase leek een leuk tweede gedeelte te ontstaan van de eerste helft. De mogelijkheden die werden geceeerd waren voor de thuisploeg maar diep onder de indruk is Feyenoord nooit geraakt. Dat is andersom nimmer het geval geweest van de Conference league finalist maakte een tamme indruk in de Adelaarshorst waardoor een 0-0 ruststand een logisch gevolg was.

In de tweede helft ging geen van beide teams met de billen bloot maar kreeg Go Ahead Eagles grote kansen via Cordoba en Rommens. Het venijn dat er eerder dit seizoen wel was, ontbrak vanavond waardoor deze kansen onbenut zijn gelaten. Feyenoord kreeg één kans via Linsen die de lat raakte. De bezoekers uit Rotterdam kwamen echter toch tot een overwinning nadat aanvoerder Bas Kuipers de bal knullig verspeelde in de opbouw en twee passes later Linsen zag toeslaan.

Tot een slotoffensief kwam Go Ahead Eagles niet meer waardoor de thuisjaargang met een 0-1 nederlaag werd afgesloten.