Sallandia had de groep weer bijna compleet tegen Terwolde en dat was fijn aangezien Sallandia dit seizoen alles nog in eigen handen heeft. Afgelopen zondag mochten de mannen van de Zandweerd naar Terwolde toe. De thuiswedstrijd eindigde in een sprankelende 4-1 overwinning en Sallandia wist dat het deze middag moeilijker zou gaan, aangezien Sallandia niet in de allerbeste vorm verkeert.

Sallandia begon de wedstrijd wel sterk, want na 2 minuten kopte Dyon Mäkel een vrije trap binnen op aangeven van Rutten. Maar nog geen minuut later dribbelde de linksbuiten makkelijk door de defensie van Sallandia en schoot de 1-1 binnen. Hierna had het Terwolde het betere van het spel, maar toch kwam Sallandia op een 1-2 voorsprong. Rutten zette goed druk op de onzekere doelman van Terwolde die prompt de bal tegen Rutten aanschoot en de bal zo in het doel plofte. Wederom maakte Terwolde kort hierna de 2-2 via een goede aanval.

In de 2e helft begon Sallandia overal op het veld 1-op-1 te spelen, maar ook hier na 2 minuten.. juist 3-2 Terwolde. Sallandia probeerde nog wel wat, maar creëerde, op een paar gevaarlijke dode spelsituaties na, vrij weinig. Sallandia verliest dus ook met 3-2 bij Terwolde.

Komende zondag speelt Sallandia uit bij Wissel om 14:00, tot dan!

Opstelling Sallandia: Minnes, Kiffen, Milan Mäkel, Luc van Meeteren (57’ Wittenberg), van Beijnum, Bosch, Rozen (’32 Huisman) Marco van Meeteren, Dyon Mäkel (’70 Krebber) Rutten (’70 Hekkert) Suzen.