Go Ahead Eagles heeft de 0-3 nederlaag tegen Jong Ajax hersteld met een 0-0 gelijkspel aan de Dijk in Volendam. De ploeg van Kees van Wonderen had zelfs het meeste recht op de overwinning. Maar vooral spits Rabillard liet twee goede mogelijkheden onbenut.

Het eerste wapenfeit was van Zakaria. Zijn schot werd na ruim 10 minuten spelen goed door doelman Bakker gepakt. Evenlater was Vlak namens Volendam dichtbij een treffer. Ditmaal stond Jay Gorter goed in de weg. Ook moest de doelman van Go Ahead Eagles nog een keer handelend optreden na een schot van spelmaker Antanucci.

De grootste kans van de eerste helft was voor Rabillard. De spits ging alleen op de doelman af na een steekpass van van Hoeven. De fransman liet zich teveel na de zijkant drukken waardoor zijn stiftje geen doel trof.

Na de pauze kreeg Go Ahead Eagles steeds meer grip op het duel. Echter ontbrak de stootkracht om echt door te drukken. Rabillard was, met een stiftje in het zijnet, nog het dichts bij een een treffer. Na zijn misser werd het vervangen door de teruggekeerde Sam Hendriks. Die kon voorin geen potten breken waardoor het treffen aan de Dijk in een doelpuntloos gelijkspel eindigt.