Het was geen grootste wedstrijd en de gelukkige zou winnen; dit was van het begin duidelijk. Vilsteren kwam halverwege de eerste helft op gelukkige wijze aan een voorsprong, want uit een hoekschop glipte de bal door Lars zijn handschoenen in eigen doel. Vlak voor rust was het weer gelijk: Davy speelde Rick op rand 16 aan en hij draaide goed weg en scoorde beheerst 1-1.

Na de thee speelde Wesepe iets vlotter en wist zich ook enkele kansjes te creëren maar helaas zonder doelpunten. In de 80ste minuut wist Vilsteren te profiteren van Weseper balverlies en de rechterspits schoot onberispelijk in de verre hoek 1-2. Wesepe probeerde het nog wel maar de krachten waren weg. Jarno kwam nog het dichtste bij de gelijkmaker; helaas belandde zijn lob op het dak van het doel. Weer was de tegenstander van vandaag fysiek sterker, zij bleven gaan ook voor onmogelijke ballen. Jongens daar is nog winst te boeken, maar dan moet dat wel in de koppies komen, om dat te beseffen.

Volgende week weer thuis om 14.00 uur. Dan tegen Batavia`90 uit Lelystad en de mogelijkheid om punten te pakken.