Zelf benutten de spelers van s v Twello in de eerste 5 minuten de kansen niet om de score te openen. De eerste keer dat Terborg voor het doel van de thuisploeg verscheen was wel onmiddellijk raak 0-1. De hele 1ste helft heeft de thuisploeg achter de feiten aangelopen. Het was aan keeper Steven Koopmans te danken dat de score niet  hoger opliep. De tweede helft stond er een heel ander elftal van de kant van Twello.

Met de stevige wind in de rug begon s v Twello voortvarend. In de 3de minuut had Masora Oraile de thuisploeg op voorsprong moeten zetten. Na een prachtige voorzet van Job Bruntink op Masora Oraile schoot deze van heel dicht bij tegen keeper Twan Jansen op. Nog een mogelijkheid werd even later niet benut.

De eerste de beste keer dat Terborg voor het doel van s v Twello verscheen was raak, Er werd niet kort genoeg gedekt. Stijn Alkema draaide iets weg en langzaam rolde zijn schot in het doel 0-1. Wat de thuisploeg ook probeerde bijna niets lukte. De gasten loerden op de counter via Stijn Alkema en de snelle Marijn van Haarlem. Keeper Steven Koopmans bleek meer dan goud waard voor de thuisploeg.

Ruststand 0-1.

Wat trainer Harold Dengerink in de rust precies gezegd zal hebben laat zich niet moeilijk raden. Met hier en daar een wijziging begon de thuisploeg geheel anders aan de 2de helft. Tegen de wind in was  s v Twello dreigend vanaf het begin.

In de 51ste minuut scoorde Masora Oraile een beetje gelukkig de gelijkmaker 1-1. Daarna bleef de ploeg uit Twello komen. Masora Oraile schoot vanaf rand 16 meter over en binnen een paar minuten deden Max Smaal en Tim Evers hem na. In de 65ste minuut schoot Job Bruntink op de paal en kopte Nicky Eekhuis op de lat.

Met kunst en vliegwerk bleven de gasten op de been. Heel sporadisch werd Terborg nog gevaarlijk maar laatste man Jorden Roeterd speelde heel sterk de tweede helft. Nog 2 maal kreeg de thuisploeg een kans. In de 86ste minuut schoot Jurre Spanjers in kansrijke positie hoog over en in de laatste minuut zag Stefan Hulsebos zijn schot uit het doel gehaald worden door keeper Twan Jansen.

Na ruim 90 minuten floot scheidsrechter J.F. van Ark uit Apeldoorn af.

Met 1-1 zal Terborg meer tevreden zijn geweest dan de spelers van s v Twello  gezien de 2de helft. Soms krijg je met een gelijkspel iets te veel en soms iets te weinig.

Volgende de week is het een inhaal weekend . Op 19 februari a.s. speelt s v Twello uit tegen Gorssel. Aanvang 15.00 uur.