Ook dit jaar vindt de ‘Week van de Scheidsrechter’ weer plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. De Week van de Scheidsrechter is van 5 tot en met 13 oktober 2019.

Tijdens deze week willen we zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet. Zij maken het immers mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten! 

Hoe bedankt jouw club de scheids?

Regel je als club een origineel cadeau of activiteit als bedankje voor scheidsrechters in de Week van de Scheidsrechter, dan kun je het plan indienen bij de KNVB. De leukste plannen worden beloond met het betalen van (een deel van) de rekening. Maximaal €250. Heb je een goed idee? Stuur een mail naar het mailadres onderaan de pagina. Jouw vereniging kan het plan indienen tot en met maandag 23 september 2019. Uiterlijk vrijdag 27 september 2019 ontvangen de verenigingen bericht of zij een bijdrage van de KNVB ontvangen voor hun plan.