Waar vv Gorssel met de uitslag van vorige week vol vertrouwen afreisde naar Haaksbergen, reisde het terug naar Gorssel met een bittere nasmaak. Een effectief HSC’21 was vandaag een kleine maatje te groot voor de heren in het mooie geel en zwart.

Vanaf de aftrap is vv Gorssel de betere ploeg, echter wist het de mogelijkheden niet om te zetten in grote kansen en bleef het ongevaarlijk. HFC’21 leek het dan ook prima te vinden en wachtte de momenten af om vervolgens genadeloos toe te slaan.

In de 10de minuut weet het dan ook de score te openen. Bij een vrije trap, die met een onschuldig boogballetje voor werd gegeven, reageerde de aanvaller het scherpst en wist zo de 1-0 op het scorebord te zetten. Tien minuten later was het een fout in de opbouw waarbij HFC’21 met een diepte bal de 2-0 wist te scoren.

Vanaf dit moment zakte het spel van vv Gorssel dan ook in. Waar spelers achteruit gingen lopen in plaats van vooruit, kreeg HFC’21 meer ruimte waar het dan ook effectief mee omging en de ruststand van 3-0 op het scorebord zette.

De tweede helft was identiek aan de eerste helft. Waar vv Gorssel wederom goed begint, het spel maakte, mogelijkheden niet om wist te zetten in grote kansen, sloeg HFC’21 wederom uit het niets toe. In de 72e minuut deelde de thuisploeg een tik uit. Waar vv Gorssel het idee had dat er wellicht nog iets mogelijk was, kwam het deze tik niet te boven (4-0).

In de 76e en 80e minuut wist HFC’21 nog tweemaal het net te vinden en de 5 en 6-0 te maken. VV Gorssel wist nog enige eer te behalen door de 6-1 te maken in de 84e minuut. Chris Schippers schiet een vrije trap vanaf randje zestien prachtig in de kruising en zette daarmee de einduitslag op het bord: 6-1.

Een wedstrijd voor de jonge ploeg waar veel uit te leren valt. Een lesje effectiviteit door aantal ervaren jongens van HFC’21 waar de jongens van vv Gorssel alleen maar beter van kunnen worden. Volgende week spelen we wederom een uitwedstrijd. Ditmaal mogen de geelzwarten op bezoek bij de Blauwwitters.