Gorssel heeft de 4e wedstrijd op rij gewonnen tegen Emos uit Enschede.

De eerste helft begon afwachtend met slordig voetbal. De kansen die gecreëerd werden door Gorssel, bleven onbenut. Ondanks het slordig en traag spelende Gorssel wist Emos geen kans te creëren en is Gorssel geen moment in de moeilijkheden gekomen. Emos was het met meerdere beslissingen van de scheidsrechter niet eens, hierdoor vielen er veel gele kaarten bij de bezoekers. De uitspelende ploeg was druk met de beslissingen van de scheidsrechter, terwijl Gorssel ondertussen de 1-0 binnenwerkte door Stijn Obdeijn.

Binnen een minuut maakt een speler van Emos een onhandige overtreding in het 16-metergebied waarbij Bram Bötzel een doelpuntrijke kans werd ontnomen. De bal werd op de stip gelegd waarbij de speler van Emos zijn tweede gele kaart ontving. Stijn Obdeijn bleef rustig vanaf 11 meter en zette de ruststand van 2-0 op het scorebord.

De tweede helft was nog slordiger dan de eerste en ‘de man meer situatie’ werd slecht benut door Gorssel. Er werden wel grote kansen gecreëerd door de thuisploeg, maar deze lieten ze onbenut. Door het slordig spelende Gorssel kon Emos met 10 man meer tegenstand bieden waardoor ze er een aantal keren er uit kwamen. Uiteindelijk leverde dit geen grote kansen op.

Gorssel wist uiteindelijk in de 74e minuut toch de 3-0 te maken met Bram Bötzel als doelpuntenmaker. De wedstrijd was nu definitief beslist. In de laatste minuten van de wedstrijd probeerde Gorssel nog een 4e goal te maken, maar Emos kreeg het voor elkaar om dit te voorkomen.

Met deze overwinning klimt Gorssel in ieder geval een plek op de ranglijst. De afgelaste wedstrijd tussen SVV ‘91 en Almelo moet blijken of Gorssel nog een plek klimt.

‘33    1-0    Stijn Obdeijn
‘35    2-0.   Stijn Obdeijn
‘74    3-0.   Bram Botzel