In de 28ste minuut wist Be Quick door Joey Parauti onverwacht de 0-1 te scoren. Zelfs de mensen van Be Quick langs de lijn zagen dat deze goal meters buitenspel was, maar scheidsrechter Rob Broekhuis keurde dit doelpunt toch goed. Even later maakte keeper Lars Metselaar onnodig een overtreding op Job Bruntink. De toegekende strafschop schoot Tim Evers strak binnen 1-1. Dat was tevens de ruststand en na later bleek ook de eindstand.

De eerste 15 minuten ging de strijd gelijk op. Twello misschien iets meer aan de bal, maar de gasten waren op de counter gevaarlijk. Toch was eerste kans voor de thuisploeg. Tristan Roeterd gaf op maat voor en Masora Oraile (weer sterk spelend) schoot tegen keeper Lars Metselaar op. In de 21ste minuut geen goed overleg op het middenveld bij de thuisploeg en Noell Lawson schiet rakelings naast. Daarna volgde de hierboven beschreven inleiding.

Na een half uur spelen ziet Job Bruntink zijn schot net iets te laat dalen en over gaan. Tot aan de rust golfde het spel op en neer zonder kansen voor beide partijen.

Na de rust de eerste mogelijkheid voor Be Quick. Noell Lawson schiet prachtig binnen, maar de reactie van keeper Steven Koopmans was van grote klasse. Even later eenzelfde reactie bij de keeper van de gasten. Wat redde hij knap op een schot van Ryan van der Burg. De thuisploeg werd de tweede helft wel steeds sterker, maar weer moest keeper Steven Koopmans van SV Twello handelend optreden bij een schot van Mehmet Kisa.

Kort daarna de mooiste aanval van de middag. Uiteindelijk kwam de bal bij Tim Evers terecht die zijn schot katachtig door keeper Lars Metselaar gekeerd zag.

Ook Job Bruntink had pech. Zijn kopbal belandde op de lat en ook Maarten Lutje Beerenbroek zag zijn schot van rand 16 meter op de lat terecht komen. En de gasten? Steeds weer gevaarlijk op de counter: Huseyin Cengiz stuurde zijn aanvallers steeds de diepte in met ballen op maat. Door een verkeerde teugspeel bal kreeg Be Quick pal voor het einde een hele grote kans, maar keeper Steven Koopmans stond goed.

Zo eindigde deze wedstrijd – na een korte onderbreking door de scheidsrechter wegens te veel commentaar op zijn leiding – in 1-1.

Volgende week een uitwedstrijd tegen OVC ’85 uit Oosterbeek. Aanvang 14.30 uur.