Na de slechte wedstrijd tegen Activia, had Diepenveen wat goed te maken. Een belangrijke wedstrijd om plek 4 tegen directe concurrent KCVO. Waar de uitwedstrijd enorm lastig was, had Diepenveen vandaag de eerste helft niets te duchten. De thuisploeg had de wedstrijd onder controle en kreeg goede kansen om de score te openen. Helaas keerde de keeper een aantal goede ballen en stond de binnenkant van de paal een treffer in de weg. Ook werd er een zuivere strafschop onthouden nadat Gijs De Rooij in het strafschopgebied ten val werd gebracht. Wat zette KCVO daar tegenover? Nou helemaal niets. Vijf minuten voor rust verslikte aanvoerder Broekman zich en de scheidsrechter beoordeelde de situatie erg zwaar en trok een directe rode kaart.

Begin tweede helft kreegt Diepenveen een paar hele goede kansen om de score te openen, maar wachtte een paar keer te lang om de trekker over te halen. De eerste bal die een paar minuten later voor ons doel kwam, ging er helaas wel in. Ondanks tien spelers bleef Diepenveen de ploeg met de beste kansen, maar wederom zat de paal een doelpunt in de weg. KCVO kwam nog eenmaal voor ons doel middels een hoekschop die zij er in kopten.

Een zure 0-2 nederlaag waar de beste ploeg niet de beloning kreeg die het wel verdiende. Complimenten hoe er ruim 50 minuten met een man minder is gespeeld, maar je koopt er bar weinig voor.

Bronclubcorrespondent Diepenveen
Vorig artikelSportclub Deventer weet het tij niet keren tegen koploper Terborg
Volgend artikelVoorwaarts en Winterswijk delen de punten