Als je voor iedere keer dat je de paal of lat raakt een punt zou krijgen, zou Diepenveen koploper zijn in de derde klasse.

In de eerste helft een goed combinerend Diepenveen waar ABS geen antwoord op kan vinden. Rond de 20e minuut een vrije trap van Ryan Gerritsen die er via de binnenkant van de paal uitgaat. De rebound wordt, u raadt het al, tegen de paal geschoten door Gijs de Rooij. Op slag van rust toch de verdiende voorsprong voor Diepenveen door een doelpunt van Gijs de Rooij.

Na rust een slordiger Diepenveen en ABS dat wat meer controle krijgt. Toch is de 1e grote kans voor Diepenveen, maar de bal stuitert via de lat weer het veld in. Aan de andere kant een voorzet die ongelukkig geraakt wordt door Ryan Gerritsen die daarmee z’n eigen doelman Witteveen passeert. Niet veel later zo waar een voorsprong voor ABS door een prachtige volley van Nikkels. Daarna zelfs een kans op de 1-3 maar gelukkig dook doelman Nick goed op de bal.

Diepenveen is wakker geschrokken en gaat op jacht naar de gelijkmaker. Een hard schot wordt net naast getikt door doelman Welgraven en uit een hoekschop wordt de bal van de lijn gehaald. In de laatste minuut vindt Davey Mooren een gat in de Bathmense muur en de 2-2 gaat erin. Een gelijkspel waar je uiteindelijk blij mee moet zijn als je in de laatste minuut scoort, maar deze wedstrijd had al lang en breed in het slot gegooid moeten worden. Helaas ontbrak het nodige geluk vandaag.