Diepenveen heeft zich, halverwege de competitie, al verzekerd van nog een jaar 3e klasse. Tegen rode lantaarndrager Activia werd op sportpark de Zunnebargh met 3-2 gewonnen.

Binnen 40 seconden wist Davey Mooren met een droge schuiver doelman Blanken te verrassen. Voor de rust weinig kansen aan beide kanten. Diepenveen kwam er nog drie keer aardig door en scoorde hieruit tweemaal; via Metz en Willemsen. Met een heerlijke zonnetje en een 3-0 ruststand zochten we de kleedkamer op.

Wat er in de thee heeft gezeten is nog steeds een compleet raadsel maar Diepenveen kwam zo belabberd uit de kleedkamer en kreeg in de   eerste paar minuten al een paar kansen tegen. In de 51e minuut was een treffer van Activia dan ook een logisch gevolg. Deze treffer gaf de bezoekers weer hoop op een resultaat. Tien minuten voor tijd de 3-2 door slecht dekken. Dit betekende billenknijpen de laatste minuten omdat de scheidsrechter om onverklaarbare wijze maar liefst 8 minuten blessuretijd had gevonden.

Verder leed bleef ons bespaard na een onacceptabele tweede helft. De grote winst is dat ook mindere wedstrijden worden gewonnen. Dit is in het verleden wel anders geweest. In de laatste 7 wedstrijden werden maar liefst 18 punten behaald na een stroeve competitiestart van 5 punten uit 6 wedstrijden.

Door deze fantastische serie leidt Diepenveen ook in de 2e periode. Warnsveldse Boys zit hier kort achter en laat dat nu net de tegenstander van volgende week zijn. Bij een goed resultaat mogen we de komende weken nog dromen van een niet verwacht maar zeer welkom toetje.

Vorig artikelTerwolde buigt 0-2 achterstand om in winst