De derby tussen Colmschate en Diepenveen eindigde vanmiddag in een 1-1 gelijkspel. Diepenveen begon goed aan de wedstrijd en zette Colmschate onder druk.

Een harde terugspeelbal werd niet goed verwerkt en ging rakelings langs het Colmschater doel. Het was wachten op een doelpunt van Diepenveen, maar het omgekeerde gebeurde. Na een mooie aanval verscheen Colmschate voor de 1e keer voor het doel van Diepenveen en scoorde via Bierman de 1-0. Diepenveen voerde het tempo op en was via een schot van Blanken op de kruising dichtbij de gelijkmaker. Na een half uur moest Colmschate aan de noodrem trekken en kreeg Diepenveen een strafschop. Gijs de Rooy verliet geblesseerd het veld. Jack Vunderink schoot de bal onberispelijk binnen. Voor rust nog een aantal kansen voor Diepenveen waar het vizier niet op scherp stond of de Colmschater doelman een sta in de weg bleek.

In de tweede helft een agressiever Colmschate dat vrijwel alle 2e ballen won en Diepenveen dat steeds slordiger werd. Tot kansen leidde dit niet, want Colmschate deed het heel aardig tot aan de zestien. Beide keepers hadden de handschoenen rustig in de tas kunnen laten zitten de tweede helft. In de laatste paar minuten kreeg Jeffrey Blanken nog een aardige schietkans, maar dit was gezien het spelbeeld van de 2e helft misschien wel iets teveel van het goede geweest.