We beginnen deze keer maar met de uitslag: 1-4. Dat doet vermoeden dat het geen beste wedstrijd was, maar was dat wel zo? Nou, nee. Het was een prima wedstrijd om te zien!

Eigenlijk waren beide teams, voetbaltechnisch gezien, goed aan elkaar gewaagd. Zo raakte in de 12e minuut een vrije trap van Almen de paal en had Tycho een prima redding in de 21e minuut. Toch werd het na een half uur spelen 0-1 en vrij snel daarna, in de 37e minuut, scoorde Almen de 0-2. Daarna was het tijd voor de welverdiende rust en thee.

Om 15.30 uur was de aftrap van de 2e helft. Wederom 45 minuten de kans om een goeie pot op de mat te leggen. In de 58e minuut benutte Jos met veel overtuiging de door de scheidsrechter gegeven penalty: 1-2. Hierdoor kwam het geloof in een goede afloop van deze pot weer terug bij de Koninklijken.

Tijdens minuut 65 verrichtte Tycho weer een uitstekende redding op een vrije trap van Almen. Joep kreeg daarna nog 2 mooie kansen die hij helaas niet wist te scoren. In de 88e minuut kregen we nog een penalty tegen: 1-3. Moegestreden viel in de laatste minuut nog een tegendoelpunt, waardoor de 1-4 genoteerd werd.

Nog een paar leuke bijzonderheden van deze wedstrijd:

Er stonden de gehele wedstrijd 2 keepers in het veld. Tycho op doel en Max als speler (en aanvoerder). Toen Max gewisseld werd, kwam daar wederom een keeper voor terug Leroy viel in als speler. Leuk feitje: zijn 1e balcontact was de aftrap.

Ook was er nog een goed debuut van Robin en Veli (beiden Jo17-1) waarbij opgemerkt kan worden dat Veli de jongste debutant was sinds Jaël Lammertink.