Na een korte procedure waarbij meerdere goede kandidaten in de sollicitatiecommissie werden besproken, meldt v.v. Activia dat zij, met ingang van het nieuwe voetbalseizoen (2021 – 2022), Richard van Dellen als hoofdtrainer bij v.v. Activia aangesteld hebben.

Richard is 38 jaar en vader van twee voetballende dochters. Hij is woonachtig in Holten en van die vereniging is hij op dit moment ook de hoofdtrainer (in zijn derde jaar.) Volgers van Activia 1 kunnen hem ook nog kennen van de periode daarvoor toen hij (eveneens drie jaar lang) trainer was van Broekland 1 en we elkaar ook al enkele keren tegenkwamen.

In het dagelijks leven heeft Richard een leidinggevende functie binnen de ICT afdeling van het NOC-NSF. Zowel de spelersraad van Activia 1 als het bestuur van de vereniging is blij met de aanstelling van Richard als de nieuwe hoofdtrainer en hebben vertrouwen in een goede samenwerking. Het lijkt nog ver weg; en hoe het lopende seizoen beëindigd gaat worden is nog niet te voorspellen; toch willen we Richard alvast veel succes toe wensen bij onze mooie vereniging!

Vorig artikelGo Ahead Eagles vecht zich door Coronaperiode en wint weer
Volgend artikelSportclub Deventer zoekt Hoofd Opleiding