Wilt u ook adverteren of op een andere manier de Stichting Deventervoetbal ondersteunen en zo Vriend van Deventervoetbal worden? Dat kan!

Adverteren
Middels het adverteren op onze website bereikt u een gerichte doelgroep. Daarnaast heeft u de mogelijkheid deze doelgroep op de door u bepaalde manier te bereiken. Banners zijn vrij op te maken en op ieder moment te wijzigen. U kunt zo gedurende het jaar diverse boodschappen aanbieden aan de bezoeker van onze website. Klik hier om onze standaard advertentie mogelijkheden te downloaden(PDF). Uiteraard is het ook mogelijk speciale campagnes met ons op te zetten. Heeft u interesse om te adverteren, neem dan alstublieft contact op met Roy Beumer via adverteren@deventervoetbal.nl.

Doneren
U kunt als bedrijf of als particulier ook doneren aan de Stichting Deventervoetbal. Dit kan vanaf € 25,00 voor particulieren en € 50,00 voor bedrijven. Vult u alstublieft onderstaand formulier in om te doneren en zo Vriend van Deventervoetbal te worden. Hiermee steunt u het team van vrijwilligers van de Stichting.

  Hoe wil je ons ondersteunen? Zakelijk of privé? *
  zakelijk, € 50 per jaarprivé, € 25 per jaaranders, neem contact met mij op

  Voor 'zakelijke vrienden': wil je jouw bedrijfslogo vermeld zien? Stuur deze dan op naar adverteren@deventervoetbal.nl

  (* is verplicht)

  Met het versturen van bovenstaande info, geef je je op als Deventervoetbal-vriend. Zo snel mogelijk na ontvangst van jouw opgave, zullen we een factuur met betaalverzoek sturen. Zodra jouw betaling ontvangen is, komt jouw vermelding op onze pagina 'Vrienden van Deventervoetbal'.

  Vorig artikelMoeizame winst voor IJsselstreek tegen Vilsteren
  Volgend artikelTurkse Kracht stelt teleur