En dan is het alweer november. De tweede herfststorm trok over het land en de blaadjes beginnen te vallen. Met andere woorden: trek een lekkere jas en ga er op uit: Wouter Hulsegge heeft samengevat waar je naartoe kan!

ZATERDAG 4 NOVEMBER

1e klasse

14.30 uur
NSC Nijkerk – Voorwaarts Twello

3e klasse
SV Twello speelt uit tegen het nog puntloze OVC’85. De Twellonaren hebben deze competitie nog niet verloren en kunnen door winst blijven aanhaken bij de bovenste ploegen.

14.30 uur
OVC’85 – SV Twello
ASV’57 – SV Helios

4e klasse
Een topper in de 4e klasse: FC RDC neemt het op tegen het nog ongeslagen Oeken. Bij winst van de ploeg van trainer Maatman gaat het ‘over Oeken heen’ en pakt het zo de koppositie.

14.30 uur
Oeken – FC RDC
Apeldoornsche Boys – Sportclub Deventer

5e klasse
Gorssel is dit seizoen weer gestart met een 1e elftal doet het zeer verrassend goed in deze competitie: het heeft in Almelo een geduchte tegenstander waarbij bij winst afstand genomen kan worden.

15.00 uur
VSW – Koninklijke UD
Almelo – VV Gorssel

ZONDAG 5 NOVEMBER

2e klasse

14.00 uur
SV Schalkhaar – Vorden

3e klasse
Overwetering neemt het op tegen koploper MVV’69 en kan bij winst weer dichter naar de top van de 3e kruipen. Voor SV Colmschate staat er na de 5e speelronde al een cruciaal duel op het programma tegen KCVO. De nummer 11 heeft 3 punten meer dan nummer 14 en het gat naar de top 5 is te dichten met winst.

14.00 uur
MVV’29 – Sc Overwetering
SV Colmschate’33 – KCVO

4e klasse
ABS en Lettele hebben het tot op heden nog redelijk zwaar in deze ‘Twentse’ 4e klasse. Vooral Lettele, wat puntloos onderaan bungelt met een enorm negatief doelsaldo, zal echter gebrand zijn op een 1e overwinning.

14.00 uur
ABS – SDOL
VV Lettele – Vasse

In de 4e klasse H zijn er een aantal mooie duels waarbij de ploegen weinig voor elkaar onder te lijken doen. Enige uitzondering in de duels van de Deventer clubs is koploper Diepenveen: het neemt het op tegen het nog puntloze Broekland en kunnen de mannen van trainer Kieftenbelt het op papier makkelijke duel ook naar hun hand gaan zetten ?

14.00 uur
Albatross- Turkse Kracht
VV Diepenveen – Broekland
Klarenbeek – CCW’16
Sallandia – Elsweide
Wwna – VV Activia

5e klasse

14.00 uur
SV Epse – De Hoven
Sc Wesepe – Vilsteren
Emst – DVV Davo
DVV Go Ahead – Wesepe

SV Terwolde is vrij

Vorig artikelAdelaarsoog op Vitesse thuis
Volgend artikelMatig Twello trekt overwinning over de streep