ZATERDAG 3 FEBRUARI

1e klasse
Voorwaarts pakte vorig weekend eindelijk weer een punt en heeft het nog steeds zeer lastig. En dan mag het thuis aantreden tegen de buren uit Apeldoorn die vorige week plaatsgenoot WSV met 7-1 van het veld bliezen!

18.00 uur
Voorwaarts Twello – CSV Apeldoorn

3e klasse
Voor Twello staat een mooie pot op het programma tegen nummer 2 JVC uit Cuijk. De Twellonaren hebben 2 wedstrijden minder gespeeld en staan 5 punten achter.

14.30 uur
Wilhelminaschool – Sv Helios

15.00 uur
JVC Cuijk -Sv Twello

4e klasse

14.30 uur
Juliana’32 – Sportclub Deventer
FC RDC – Harfsen

5e klasse
Gorssel mag eindelijk weer het veld op na bijna 2 ‘competitieloze’ maanden. De laatst gespeelde wedstrijd was uit bij Almen die tot over maat van ramp ook nog gestaakt werd aangezien de trainer van Almen niet akkoord was met het verplaatsen naar een ander speelveld i.v.m. de invallende duisternis.

14.30 uur
SVV’56 – Koninklijke UD

15.00 uur
Achilles Enschede – VV Gorssel

ZONDAG 4 FEBRUARI

2e klasse

14.00 uur
Sv Schalkhaar – Markelo

3e klasse
Colmschate, wat vorige week gezien de stand voor een daverende verrassing zorgde door te winnen van Robur, mag het nu opnemen tegen de nummer 3 Witkampers. De mannen van trainer Sander poll hebben de afgelopen weken de koppen bij elkaar gestoken en gaan proberen Witkampers aan de zegekar te binden.

14.00 uur
Reutum – Sportclub Overwetering
SV Colmschate’33 – Witkampers

4e klasse
ABS maakt zich op voor een mooie derby tegen buurdorp Holten. Lettele hoop dan eindelijk van de hatelijke 0 af te komen en gezien de woorden van trainer in een podcast afgelopen week, zit die overwinning er echt wel een keer aan te komen.

14.00 uur
VV Lettele – Borne
ABS – Holten

Turkse Kracht – Elsweide
Veluwezoom – DVV Sallandia
vv Diepenveen – Ccw’16
Klarenbeek – VV Activia

5e klasse

14.00 uur
Halle – Sv Epse
DVV Davo – Sportclub Wesepe
DVV Go Ahead – Hoonhorst
Emst – SV Terwolde

Vorig artikelAdelaarsoog op Vitesse uit
Volgend artikelVerdiende nederlaag voor SV Twello tegen JVC Cuijk
Wouter Hulsegge
Wouter Hulsegge is een 40-jarige Deventenaar en al bijna 35 jaar lid van SV Colmschate’33 waar hij al vele jaren actief is als vrijwilliger in diverse functies. Daarnaast helemaal gek en een groot kenner van het regionale amateurvoetbal met een voorliefde voor de Deventer clubs. Ook was hij de winnaar van de allereerste Deventervoetbalquiz.