En dan zijn we alweer toe aan het laatste voetbalweekend van maart 2023! De zomertijd gaat weer in en op naar het laatste kwart van de competitie! Wouter Hulsegge heeft onderstaand overzicht verzorgd.

ZATERDAG 25 MAART

3e klasse
14.30 uur
Be Quick Zutphen – SV Twello

4e klasse
Opnieuw een mooie stadsderby op het programma: FC RDC zal proberen om koploper Helios te verslaan en zo voor de prestige en ook 6e zege op rij te gaan!

14.30 uur
HSC ’21 – Koninklijke UD

15.00 uur
Sportclub Deventer – EGVV
FC RDC – SV Helios        


ZONDAG 26 MAART

1e klasse
14.00 uur
Voorwaarts Twello – WSV

2e klasse
14.00 uur
De Tukkers – SV Schalkhaar

3e klasse
Veel mooie potjes zondag in deze 3e klasse waar er een zeer grote middenmoot is en waar iedereen wel van elkaar lijkt te kunnen winnen. Voor Colmschate, waar een tussentijdse trainerswissel zeer goed uit lijkt te pakken, staat er een zeer belangrijke wedstrijd tegen op het programma tegen medemiddenmoter Beekbergen.

14.00 uur
SV Colmschate’33 – Beekbergen
Sportclub Markelo – Overwetering
ABS – Diepenveen
Turkse Kracht – Groen Wit ’62

4e klasse
Een mooie stadsderby waarbij rode lantaarndrager De Gazelle het opneemt tegen Sallandia. Voor de Gazellianen wordt het nu echt tijd om punten te gaan pakken om daarmee degradatie te ontlopen.

14.00 uur
Rheden – VV Activia
DVV IJsselstreek – SV Heeten
Nieuw Heeten – VV Lettele

14.15 uur
VV de Gazelle – DVV Sallandia

5e klasse
Het kan wederom stuivertje wisselen worden om de koppositie in deze 5e klasse: Voorst (3e plek) dat vorige week terecht verloor van CCW, neemt het op tegen de koploper Davo. Davo zal er alles aandoen om deze koppositie te verstevigen en zal vol voor de winst gaan.

14.00 uur
DVV Go-Ahead – Batavia’90
SV Terwolde – CCW’16
SV Epse – SV Wissel
Voorst – DVV Davo

Vorig artikelUD komt weer net te kort
Volgend artikelVerdiende zege Broekland op De Gazelle
Wouter Hulsegge is een 40-jarige Deventenaar en al bijna 35 jaar lid van SV Colmschate’33 waar hij al vele jaren actief is als vrijwilliger in diverse functies. Daarnaast helemaal gek en een groot kenner van het regionale amateurvoetbal met een voorliefde voor de Deventer clubs. Ook was hij de winnaar van de allereerste Deventervoetbalquiz.