Eindelijk zal het dan zo ver zijn voor Helios: kampioen worden in een zaterdagcompetitie. En als het niet dit weekend gebeurt, dan wel in de komende weken. Al met al genoeg leuke potjes om uit te kiezen dit weekend!

ZATERDAG 15 APRIL

3e klasse
14.30 uur
SV Twello – Eerbeekse Boys

4e klasse
Voor SV Helios kan het eindelijk na 3 jaar gebeuren: sinds de overstap van de zondag- naar de zaterdagcompetitie wordt er al 3 seizoenen gehoopt op een kampioenschap. Dit kan komende zaterdag bij winst op HSC’21 eindelijk zover zijn en in de 3e klasse hoort de selectie van trainer Harry Decheiver ook zeker wel thuis.

14.30 uur
SV Almen – FC RDC

15.00 uur
HSC’21 – SV Helios
Sportclub Deventer – SV Harfsen
BlauwWit’66 – Koninklijke UD


ZONDAG 16 APRIL

1e klasse
14.00 uur
Voorwaarts Twello – Leones

2e klasse
Voor SV Schalkhaar de 1e wedstrijd van een reeks tegen de bovenste ploegen in deze klasse. Weten de mannen van trainer Geestman de goede reeks ook tegen dit kaliber opponenten voort te zetten?

14.00 uur
ATC’65– SV Schalkhaar

3e klasse
Weet SV Colmschate de ongeslagen reeks voort te zetten en zo nog ruimer boven de nacompetitiestreep te komen? Opponent Diepenveen doet bij winst nog steeds mee voor het kampioenschap in deze doldwaze gekke competitie.

Voor Turkse kracht is het één van de laatste strohalmen om rechtstreekse degradatie te voorkomen. Voor Overwetering zou een overwinning zeker ook niet verkeerd uitkomen om zo te proberen uit de nacompetitiezorgen te komen.

14.00 uur
Turkse Kracht – Sportclub Overwetering
SV Colmschate ’33 – VV Diepenveen
KCVO – ABS

4e klasse
Een mooie stadsderby tussen 2 volksclubs staat op het programma. DVV IJsselstreek ontvangt Sallandia en de mannen van trainer Slinkman zullen alles op alles zetten om de winst te pakken en zo nog te strijden voor een 2e plek.

14.00 uur
DVV IJsselstreek – DVV Sallandia

14.15 uur
VV De Gazelle – VV Lettele

Activia = vrij

5e klasse
14.00 uur
DVV Go-Ahead – SV Zwolle
SV Epse – VV Voorts
Batavia’90 – Sportclub Wesepe
Vilsteren – CCW’16
SV Terwolde – DVV Davo

Vorig artikelWeken van de waarheid in het Deventer voetbal
Volgend artikelVoorwaarts loopt in fuik Woezik
Wouter Hulsegge
Wouter Hulsegge is een 40-jarige Deventenaar en al bijna 35 jaar lid van SV Colmschate’33 waar hij al vele jaren actief is als vrijwilliger in diverse functies. Daarnaast helemaal gek en een groot kenner van het regionale amateurvoetbal met een voorliefde voor de Deventer clubs. Ook was hij de winnaar van de allereerste Deventervoetbalquiz.