De Gazelle heeft gisteren een 0-4 nederlaag geleden tegen Sallandia.

In de beginfase was het Sallandia dat de eerste grote kans miste. Hierna ontspon zich een wedstrijd waarin De Gazelle behoorlijk tegenstand bood. Na 13 minuten opende Sallandia de score via Jeremy van Krieken. In de 24e minuut kreeg Bonne de bal op een presenteerblaadje om te scoren, maar helaas voor hem en De Gazelle liet hij de geboden kans onbenut. In de tegenaanval deed Nayaro Wittenberg dat niet en zo stond er in plaats van 1-1 een 0-2 op het scorebord.

In de 2e helft was het overwegend Sallandia dat balbezit had. Het uitvallen van Sven en Sven in de rust met blessures zorgden ervoor dat er na de theepauze niet meer gewisseld kon worden simpelweg omdat trainer maar 2 wissels tot zijn beschikking had. Zo moest Justin Bootsveld, de beste man aan de zijde van De Gazelle, door hobbelen ondanks het feit dat hij geblesseerd was. Het was Sallandia dat nog 2 keer kon scoren en zo de drie punten mee nam richting de Zandweerd.

Volgende week wacht een uitwedstrijd in en tegen Hoonhorst, een wedstrijd die bepalend kan zijn wie er rechtstreeks gaat degraderen.