Aankomend weekend staat de 2e ronde van de competitie voor de deur. We lichten er willekeurig een aantal wedstrijden uit.

ZATERDAG
3e klasse
14 uur: SV Twello – VV Oene

4e klasse
In de 4e klasse van het zaterdagvoetbal speelt SV Helios tegen SV Harfsen waar het vorig seizoen 4 punten aan verloren zag gaan. Gezien de doelstelling van de ploeg van trainer Decheiver zullen er dit jaar meer punten gescoord moeten worden tegen deze angstgegner. Koninklijke UD zal in Goor voor een zeer moeilijke opgave komen te staan aangezien de opponent GFC vorig seizoen twee keer UD dik de baas was.

14 uur: GFC – Koninklijke UD
15 uur: EGVV – FC RDC / Sportclub Deventer – Blauw Wit’66 / SV Helios – Harfsen

ZONDAG
1e klasse
Voorwaarts Twello = vrij

2e klasse
In het zondagvoetbal neemt in de 2e klasse SV Schalkhaar het op tegen VV Reutum. Reutum, dat jarenlang bivakkeerde in de 3e klasse, promoveerde via de nacompetitie naar de 2e klasse. SV Schalkhaar verloor in de seizoensopening van Stevo en zal zondag proberen de 1e overwinning van het seizoen binnen te slepen.

14 uur: SV Schalkhaar – VV Reutum

3e klasse
In de 3e klasse begint SV Colmschate’33 pas dit weekend aan het seizoen. De ploeg van trainer Van der Hoop kende een goede voorbereiding en kan nog weleens een verrassing gaan worden in de 3e klasse. Het jonge VV Diepenveen van trainer Kieftenbelt zal strijden tegen titelkandidaat Warnsveldse Boys dat vorig seizoen Diepenveen de baas was.

14 uur: Sportclub Overwetering – ABS / Albatross – SV Colmschate’33 / Wijhe’92 – Sc Markelo / VV Diepenveen – Warnsveldse Boys
14.30 uur: Turkse Kracht – Robur et Velocitas

4e klasse
In de 4e klasse is door een oneven aantal clubs in de competitie VV De Gazelle vrij en DVV Sallandia speelt thuis tegen VV Lettele. De mannen van trainer Slinkman zullen er, na de 3 punten in de matige vertoning van vorige week, alles aan doen om de drie punten in huis te houden.

14 uur: VV Activia – TKA / DVV Sallandia – VV Lettele / DVV IJsselstreek – SV Raalte
VV De Gazelle = vrij

5e klasse
SV Epse, dat onder leiding van nieuwe trainer Gertie Wichers vorige week gelijk speelde, neemt het op tegen DVV Go Ahead. Go Ahead wist vorig seizoen de punten op Sportpark Rielerenk te houden en zal dit opnieuw proberen zodat de eerste punten van dit seizoen bijgeschreven kunnen worden.

14 uur: SV Zwolle – CCW’16 / Sportclub Wesepe – VV Voorst / Batavia’90 – SV Terwolde / DVV Go Ahead – SV Epse / DVV Davo – Wissel

Vorig artikelJaydey Bongers – Speler van de Week – week 38 – Powered by 11Teamsports
Volgend artikelAdelaarsoog op Ajax uit
Wouter Hulsegge is een 40-jarige Deventenaar en al bijna 35 jaar lid van SV Colmschate’33 waar hij al vele jaren actief is als vrijwilliger in diverse functies. Daarnaast helemaal gek en een groot kenner van het regionale amateurvoetbal met een voorliefde voor de Deventer clubs. Ook was hij de winnaar van de allereerste Deventervoetbalquiz.