Sallandia blijft het goed doen in de vierde klasse E. De lastige uitwedstrijd tegen Veluwezoom werd met 1-3 gewonnen. Op papier een lastige horde. Veluwezoom wist de afgelopen wedstrijden tegen WWNA, Klarenbeek en Diepenveen in winst om te zetten.

De eerste tien minuten was het aftasten aan beide zijden al kwam Sallandia er een aantal keren goed door. In de 11e minuut was het dan wel raak. Een puntgave voorzet van Stan Wakkermans werd door Jeremy van Krieken binnengekopt. Sallandia bleef de bovenliggende partij, maar was wel beducht op de snelle uitvallen over de zijkanten.

Na een half uur de 0-2 en weer was Van Krieken het eindstation. De keeper van Veluwezoom kwam weifelend uit waardoor van Krieken met een lobje via de onderkant van de lat scoorde. Amper een paar minuten later kreeg Sallandia een strafschop. Matchello Bosman werd onreglementair gestopt door de keeper. Marco van Meeteren schoot deze feilloos in de kruising.

Veluwezoom probeerde nog voor rust de aansluiting te vinden en begon wat te drukken. Veelal werd geprobeerd om de balvaste Mike van der Steen te bereiken. Milan Makel zat er iedere keer goed tussen waardoor we met een comfortabele 0-3 gingen rusten.

In de tweede helft een aanvallender Veluwezoom op jacht naar de 1-3. Deze treffer viel ook na precies een uur spelen. Hierna probeerde Veluwezoom met fysiek spel de wedstrijd te keren. Dit leverde de thuisploeg een vijftal gele kaarten op. Veel ballen werden in onze zestien gepompt, maar iedere keer was doelman Minnes de baas. Zo eindigde de wedstrijd in een keurige 1-3 overwinning.

Op 25 februari gaat de competitie verder met een thuiswedstrijd tegen Sportclub Klarenbeek.