De Gazelle 1 heeft gistermiddag een zwaarbevochten gelijkspel behaald tegen, het na de winterstop ongeslagen, Beekbergen.

Al na 5 minuten stond het 0-1. Een voorzet werd niet op de juiste wijze ingeschat door de doelman van De Gazelle en was het een koud kunstje voor Dennis van Engeland de bal in het doel te werken. Hierna was er één elftal aan het voetballen en één elftal dat er alles aan deed om niet nog verder op achterstand te komen. Een beetje tegenstrijdig, maar De Gazelle haalde opgelucht adem dat het slechts met 1-0 achterstond.

In de 2e helft liet De Gazelle zich van een heel andere kant zien. Het speelde naar vermogen en bleek ineens gelijkwaardig aan Beekbergen. In de 54e minuut was het Marcel Oguz, die een perfecte voorzet, afrondde en zo de 1-1 op het scorebord bracht.

Hierna ontspon zich een boeiend duel, uitstekend en in goede banen geleid door scheidsrechter Voppen uit Wijhe. Met strijd en passie probeerden zowel De Gazelle als Beekbergen de wedstrijd naar zich toe te trekken maar bleef uiteindelijk, dankzij de keeper van De Gazelle die in de laatste minuut met een wereldredding de bal uit de kruising tikte, de 1-1 op het scorebord.

Voor De Gazelle proefde het gelijkspel als een overwinning, Beekbergen was wat dat betreft iets meer teleurgesteld omdat het in de 1e helft had verzuimd meer afstand te nemen.