De Gazelle 1, het vlaggenschip van de vereniging, verloor gisteren volkomen onnodig maar bovenal onverdiend van Victoria Boys uit Apeldoorn.

De eerste tien minuten waren duidelijk voor de club uit Apeldoorn. De Gazelle dreigde overlopen te worden en het was een mirakel dat er niet werd gescoord werd. Na deze fase herpakte De Gazelle zich en was na 15 minuten “baas” over de wedstrijd. Hoewel de ene aanvalsgolf na de andere op het doel van Victoria Boys af kwam, werd er niet gescoord. Dit gebeurde aan de andere kant wel. Vanuit het niets scoorde Victoria Boys in de 37ste minuut de 0-1.

Vol goede moed begon De Gazelle aan de 2e helft onder een heerlijk voorjaarszonnetje. Ook de 2de helft bepaalde De Gazelle de wedstrijd, maar was Victoria Boys gevaarlijk in de counter. Na een aantal hele en halve kansen was het dan eindelijk raak. In de 86ste minuut was het de onmisbare Niels Reinders die de 1-1 op het scorebord bracht. De wedstrijd leek te eindigen in deze stand maar in de slotseconden verdween een klutsbal achter de verbouwereerde doelman Wouter van Benthem.

Al met al een zure nederlaag die aanstaande zaterdag vergeten kan worden als er een overwinning wordt behaald op IJsselstreek. Een hele moeilijke maar niet onmogelijke klus.