Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen v.v. Voorst op het programma. De wedstrijd als vanmiddag ging echter alle proporties ver te buiten. Het was gewoon een knots- en knotsgekke wedstrijd die je van te voren niet bij elkaar zou kunnen verzinnen.

Al in de 9de minuut kwam Terwolde met 0-1 achter te staan en in de 19de minuut keken we met ons allen ook alweer tegen een 0-2 achterstand aan. Wat een de deceptie was dat! Terwolde verloor werkelijk alle ballen door druk van de tegenstander en wij lieten hen tevens telkens bij ons uit de rug lopen alsof het niets was. Hierdoor werd het drama nog erger en in de 24ste minuut werd het zelfs 0-3. Dit was tevens de ruststand.

Direct in de tweede helft liep Terwolde wederom in dezelfde valkuil door weer iemand van Voorst uit de rug te laten lopen en vervolgens stond er ineens 0-4 op het scorebord. Normaal gesproken geef je alleen met Sinterklaas een cadeautje weg maar Terwolde deed dat al in Maart! en dan ook nog in viervoud!

In de 61ste minuut werd Thomas Leurink via een steekpass gelanceerd en na goed doorlopen kon Thomas de 1-4 laten noteren. Hierdoor kreeg Terwolde ineens de bekende vleugels en niet veel later kreeg een speler van Voorst zijn tweede, overigens verdiende gele kaart en kon hij met rood richting kleedkamer vertrekken. Niet veel later in de 64ste minuut werd de 2-4 aangetekend door de alsmaar diepgaande Swen van Voorst.

Daaropvolgend, in de 74ste minuut, werd Max van Gerrevink wederom via een steekpass gelanceerd en trapte beheerst de 3-4 in het doel van de tegenstander. Na opnieuw een tweede gele kaart kon ook de volgende speler van v.v. Voorst hetzelfde pad richting kleedkamer als zijn maatje volgen. Niet lang daarna in de 83e minuut scoorde wederom Thomas Leurink via een strakke kopbal zijn tweede doelpunt in de wedstrijd en werd het dus 4-4.

Helemaal dol gespeeld kreeg v.v. Voorst vervolgens de genadeklap en werd het uiteindelijk in de 92ste minuut 5-4 voor SV Terwolde welke via een mooie voorzet van Swen van Voorst werd ingeschoten door niemand minder dan spits Max van Gerrevink. We hoeven natuurlijk niet uit te leggen dat de spelers en trainer Marc Mölder vol trots het speelveld verlieten. Wat een veerkracht legden de spelers van Terwolde op de mat. Het bleef dan ook nog lang gezellig op het zonnige terras van SV Terwolde.

Volgende week gaan we voor onze volgende wedstrijd richting Wesepe.