De Gazelle 1 heeft gisteren het treffen tegen Turkse Kracht Apeldoorn winnend afgesloten. Ondanks een groot overwicht stond het met de rust 0-1.

Een counter in de 14e minuut zorgde er voor dat de gasten uit Apeldoorn aan de leiding kwamen. Ondanks een overwicht wist De Gazelle tot aan de rust geen bres te slaan in de verdediging van TKA.

In de 2e helft een zelfde spelbeeld: een aanvallend De Gazelle en TKA dat op de counter loerde. De Gazelle kwam dankzij een treffer van Dylan Kobussen in de 67e minuut op gelijke hoogte. Toen hij het huzarenstukje in de 76e minuut herhaalde en de 2-1 scoorde was het min of meer een gelopen wedstrijd. De Gazelle kreeg wat het wilde hebben en TKA had niet meer het geloof op een beter resultaat.

Aanstaande donderdagavond speelt de formatie van trainer Joost ter Stege in Zutphen tegen De Hoven, aanvang 19.30 uur.