Wederom een nederlaag voor Davo. Tegen Lettele, slechts 2 plekken hoger op de ranglijst werd een 0-5 nederlaag geleden. Het betekende de 7e nederlaag op rij. Het lijkt erop dat de gifbeker van Davo nog steeds niet leeggedronken is. Door het verlies van Davo en het punt dat SV Zwolle pakte tegen Hoonhorst, staat Davo nu op een rechtstreekse degradatieplek.

Op een zeer slecht en droog gemeenteveld was de eerste kans voor Lettele; na 5 minuten spelen bovenkant lat. In het eerste half uur was een doelpunt van Lettele (na 19 minuten 0-1) het enige noemenswaardige. Beide ploegen konden niet veel bieden. In de slotfase van de 1e helft kwam Davo wat beter in het spel. Eerst kreeg de aanvoerder van Lettele nog een prima kans, vervolgens van Davo-zijde kansen voor Mohammed Ghoudane en Sidney Pinkster. Lettele scoorde op de valreep nog wel 0-2.

Na de rust kwam Davo beter uit de kleedkamer en kreeg al direct twee beste kansen. Ronald Boudewijnse en Quint Mulder hadden kunnen/moeten scoren. Daarna nog een kans voor Ronald Boudewijnse en vervolgens kwam Davo niet meer in het spel voor. Doelpunten in de 57e (0-3) en 65e minuut (0-4) voor Lettele werd de doodsteek voor Davo. Een doelpunt vlak voor tijd betekende zelfs de 0-5.

Lang treuren kan Davo niet, want donderdag volgt alweer een thuiswedstrijd tegen Broekland.