De Gazelle heeft gisteren voor de 3e keer op rij een driepunter weten te scoren. Tegen het laag geklasseerde Loenermark werd er uiteindelijk een 5-2 overwinning behaald.

In de eerste helft leek het een walk-over te worden. In de 16e minuut was het Bobby, de laatste weken toch al aardig op dreef, die met een verwoestend schot het net deed schroeien. Na 22 minuten was het de beurt aan David Bos die met een subtiele lob de doelman van Loenermark het spreekwoordelijke bos instuurde (zie foto).

De goal van David Bos in de maak – eigen foto De Gazelle

Toen Joel Waslander er na 34 minuten met een bekeken kopbal 3-0 van maakte, leek Loenermark rijp voor de sloop. Vanuit het niets was het Bjorn Modderkolk die in de 45e minuut de 1-3 liet aantekenen en in dezelfde minuut was het Tjarco van Overbeek die met een op het oog houdbare vrije schop de 2-3 maakte.

De Gazelle - Loenermark
De Gazelle – Loenermark

In tegenstelling tot de wedstrijd tegen de Hoven was De Gazelle vanaf de aftrap van de 2e helft wel scherp. Toch duurde het nog tot de 74e minuut voordat David de mooiste van de middag maakte. Een voorzet vanaf de achterlijn rechts kwam voorbij de 2e paal ter hoogte van de punt 5 meter. Tegendraads kopte David de bal over de doelman in de verre hoek. Een doelpunt om in te lijsten.

Het laatste woord was aan Bobby, nadrukkelijk aanwezig en een toonbeeld van inzet, die zijn directe tegenspeler met kinderlijk gemak uitspeelde en de keeper van Loenermark wederom kansloos liet.