De Gazelle heeft gisteren met 0-4 verloren. Een wedstrijd met weer de nodige mutaties ten opzichte van afgelopen woensdag: voor trainer Herman Harleman blijft het week in week uit puzzelen om een elftal op de been te krijgen.

Dankzij zaterdag 2 en zondag 3 had de trainer 13 spelers tot zijn beschikking. Daarbij de opmerking dat één van de spelers, Niek Bult, ‘s morgens ook al een uur gespeeld had. Je moet echt over een rood-zwart hart beschikken wil je dit allemaal op kunnen brengen. Naast een groot compliment voor alle spelers ook het petje af voor Cor Kiezebrink. ‘s Morgens het 3e helpen als scheidsrechter en ‘s middags als grensrechter.

Na een minuut of twee spelen had De Gazelle zomaar op een 1-0 voorsprong kunnen staan. Een hele grote kans werd helaas niet benut door gelegenheidsspits Adam. Extra zuur was het dat in de 9e minuut de bal ongelukkig achter doelman Dennis verdween door een eigen speler 0-1. Uiteraard was Lettele wat sterker maar kreeg De Gazelle de nodige ruimte en kansjes om te scoren. Het was Koen Heuvelman die de 0-2 liet aantekenen na een goedlopende aanval in de 17e minuut. De Gazelle bleef strijden voor een beter resultaat, maar helaas wilde het de voorwaartsen niet lukken te scoren. Dit in tegenstelling tot Lettele, dat in de 38e minuut via Marijn Kleine Koerkamp de 0-3 liet aantekenen. Dit was tevens de ruststand.

Omdat Justin Bootsveld na een kwartier al geblesseerd het veld moest verlaten, was de helft van de wissels al verbruikt. Niek Bult, die ook bardienst had, moest gewisseld worden door Marco, zodat hij zijn taak als barkeeper kon gaan uitvoeren. Het liefst waren er nog 2 of 3 spelers op eigen verzoek gewisseld, maar vanwege de lege bank was dit onmogelijk. Het blijft dan ook geweldig dat iedereen de 2e helft heeft uitgespeeld en kon je zien dat een aantal spelers op hun laatste benen liepen. Ondanks dat kreeg de Gazelle ook in de 2e helft enkele halve en hele kansen op een doelpunt, maar helaas lukte het niet om de zo verdiende goal te maken. Dit lukte Lettele nog wel een keer in de 87e minuut door opnieuw spits Heuvelman en zodoende kwam de 0-4 eindstand op het scorebord.