NU MET REACTIE VAN TRAINER HAROLD DENGERINK

Na een poll op onze site waarop bijna 1000 keer gestemd is is Harold Dengerink uiteindelijk als winnaar naar voren gekomen als Trainer van het Jaar 2022. Hij liet zijn collega trainers Bjorn Rutten van Sallandia en Marc Mölder van SV Terwolde achter zich.

Dengerink verzamelde 45,99% van de bijna 1000 stemmen. Dit was ruim voldoende, doordat Rutten 31,48% behaalde en Mölder 22,53%. Marc Mölder leidde de eerste week van de poll nog ruim maar werd daarna door beide kampioenen voorbij gestoken.

Reactie van Harold Dengerink:

Bedankt voor deze mooie titel!

In september 2020 ben ik gestart bij SV Twello. Dit betekende een nieuwe trainer voor de huidige groep en een nieuwe speelwijze bij de club. Erna kwam de corona crisis en bij veel clubs kwam alles stil te liggen, maar bij SV Twello niet. Wij hebben gewoon door kunnen trainen en dat heeft ons dit seizoen geen windeieren gelegd. Daarnaast zijn we met Jurgen van Voetbal Fittest aan de slag gegaan en ook dit heeft voordelen gehad. In het nieuwe seizoen kwam alles bij elkaar met als resultaat het kampioenschap in de vierde klasse E. Tegenstanders als Helios, Blauw Wit en Terborg, die vooraf als titelkandidaat waren bestempeld, hebben van ons verloren, maar eerlijk is eerlijk, wij hebben de punten onder andere tegen Almen en OBW laten liggen. Desondanks konden wij ons kronen tot de beste in onze klasse.

Deze titel heb ik gekregen en ik ben er erg blij mee. Ik zie het als een eervolle erkenning voor mij persoonlijk als trainer, speelwijze en visie. Maar deze titel is ook de verdienste van het team dat ik genomineerd ben en gewonnen heb en mijn ontzettende fijne staf waarmee ik samenwerk. Henri Evers, de teammanager, de smeerolie van het team, Frank van Ark, mijn steun en toeverlaat waarmee ik al 12 jaar samenwerk, Merten, Glenn, Wilco, Alex en Andre, ook onmisbaar op hun eigen wijze in de staf.

Beste stemmers, bedankt voor al jullie stemmen. Ik wens iedereen een fijne vakantie en wellicht tot ziens langs de lijn!

Harold Dengerink, trainer SV Twello

Deventervoetbal feliciteert Harold Dengerink én SV Twello van harte met deze bijzondere titel en wenst alle drie de trainers nog heel veel succes in het vervolg van hun loopbaan.

Vorig artikelAdelaarsoog – Terwolde Days 1
Volgend artikelDeventer Voetbal Zomer Column – week 27