Vandaag reisden de mannen van SV Terwolde af voor de belangrijke wedstrijd tegen V.V. Voorst die op de tweede plek in de ranglijst staat. De heren van Terwolde hadden de kater vanwege het verlies tegen CCW in de afgelopen week goed verwerkt en ze hadden er vandaag tegen tegen Voorst dan ook erg veel zin in.

De korte versie van deze wedstrijd was dat Terwolde hoofdzakelijk de kansen creëerde en Voorst op een paar kansjes na verder niets tegen het zeer gedisciplineerd spelende Terwolde in het stuk voorkwam.

Het was dan ook geen verrassing dat Sem Gerritsen in de 37e minuut op de beroemde brommer stapte en vanaf de linkerzijde in de verste hoek de keeper van Voorst kon verschalken en daarmee de 0-1 op het scorebord kon laten zetten.

Deze stand was tevens ook de ruststand.

In de tweede helft ging Terwolde gewoon weer verder met waar het team al mee bezig was en dat was aanvallen! Het duurde ondanks de vele aanvallende acties van Terwolde nog tot de 76e minuut voordat Max van Gerrevink vanaf rechts de zestien van Voorst binnen kon komen en de bal panklaar voor Sem Gerritsen kon klaarleggen die vervolgens op zijn beurt de bal beheerst binnenschoot, stand 0-2.
Tevens haalde Sem met dit doelpunt zijn eerste ster (die krijg je bij 25 gescoorde competitie doelpunten), een geweldige prestatie.

Daarna en wel in de 82e minuut kreeg Sem rond de middellijn wederom de bal en stormde vervolgens met bal en al alleen op de keeper
van Voorst af en je raad het al, het werd een hattrick voor Sem die de 0-3 scoorde waarna de wedstrijd definitief in het slot viel.

Daarmee heeft Terwolde vandaag dan ook dik en dik verdiend gewonnen en als gezegd door het enorme harde werken en gedisciplineerd blijven voetballen konden wij de 3 punten terecht meenemen naar Terwolde. De complimenten voor het gehele hele team zijn dan ook zeer op zijn plaats.

Volgende week op tweede paasdag spelen wij de inhaal wedstrijd uit tegen Wesepe om 14.00 uur. Graag weer tot dan.