Vrijdagavond zijn de finale wedstrijden gespeeld van het SV Schalkhaar voorbereidingstoernooi op de Horsterhoek in Schalkhaar.

Voor de familie Huysmans uit Lettele een hele speciale avond om de finalewedstrijd dit toernooi te volgen. Dat SV Schalkhaar tegen VV Lettele speelt is al bijzonder, maar dat beide teams de finale van het voorbereidingstoernooi moesten spelen maakt het nog meer bijzonder.

Twee broers in één team spelen is noemenswaardig, maar dat twee broers uit Lettele het moeten opnemen tegen de hun ‘grote’ broer van SV Schalkhaar is wel uniek te noemen. Twan (midden op de foto) heeft in het verleden in de jeugd van Go Ahead Eagles gespeeld en is vervolgens bij SV Schalkhaar neergestreken, waar hij momenteel al vele jaren in het eerste elftal speelt.

Zijn beide broertjes uit Lettele spelen momenteel beide in VV Lettele 1. Bas (rechts) is middenvelder, terwijl Stijn de keeper is. Na de wedstrijd werden de familiebanden maar weer eens aangesterkt onder het genot van een drankje en hapje in de kantine.

Dat Twan met zijn team weinig moeite had met VV Lettele 1 deed even niet ter zake; de zwart-witten uit Schalkhaar wonnen ruim met 5-0.

Op het andere veld werd de wedstrijd ABS Bathmen tegen VV Diepenveen gespeeld. Deze wedstrijd eindigde in 3 -3 en moest met penalty’s beslist worden. ABS Bathmen was hierin het meest bedreven en wist alle penalty’s te benutten, waardoor het plek 3 pakte.

Al met al een zeer sportief en gezellig toernooi dat uitstekend werd geleid door de Deventer Scheidsrechters Vereniging, waarvoor dank. SV Schalkhaar bedankt iedereen voor de komst en de vrijwilligers die dit toernooi mogelijk hebben gemaakt.

Bronclubcorrespondent SV Schalkhaar
Vorig artikelAdelaarsoog op Sparta thuis
Volgend artikelNipte nederlaag Epse tegen Harfsen