Wedstrijden tegen Warnsveldse Boys zijn altijd spannende en open partijen. Dat bleek ook wel weer op deze zonovergoten middag. Helios kwam als vanouds weer sterk uit de startblokken. In de derde minuut was het Djeremy Waslander die op links goed doorkwam, maar zijn strakke inzet was net iets te scherp voor Serkan Suzen.

Twee minuten later was het raak, de Boys kregen een vrije trap en deze werd tegen de rug van een medespeler aangeschoten. De terugspringende bal werd snel opgepakt door Djeremy Waslander die er als een speer vandoor ging en de keeper passeerde. 1-0

Helios combineerde goed en verplaatste het spel snel. Kans op kans werd er gecreëerd, maar door onnauwkeurigheid of goed optreden van de keeper bleef het lang 1-0. De echte eerste grote kans voor de Boys kwam pas in de 44 ste minuut. Een inzet van een speler van de Boys kwam tegen de rug van Leroy Dijkslag. De spits van de Boys kwam plots oog in oog met Joël de Jonge, probeerde hem met een lob te verschalken, maar schoot in de handen van de goed oplettende keeper. Een minuut later was het 2-0. Een prachtige combinatie op rechts en een strakke voorzet kwam bij Bjorn Duteweerd die goed inschoot.

De Boys gingen fel van start in de tweede helft, zette Helios onder druk. En in de 57ste minuut werd de bal niet goed weggewerkt door de verdediging: de spits van Warnsveldse Boys wist hier wel raad mee en liet Joël de Jonge kansloos. 2-1.

Daarna ontspon zich een spannende pot. Warnsveldse Boys schoot tegen de lat en even later was het Helios wat kansen kreeg om de score op te voeren. In de 90ste minuut kreeg Helios een penalty mee, de verdediger van Warnsveldse Boys sloeg naar de bal. Glenn Alberts schoot de bal resoluut in. Eindstand 3-1.

Na de wedstrijd deden we ons allemaal tegoed aan een mooie en lekkere stampotbuffet.

Volgende week zaterdag de uitwedstrijd tegen Oene

Viaclubcorrespondent SV Helios
Vorig artikelDe Gazelle verliest niet alleen de wedstrijd
Volgend artikelColmschate schiet niet veel op met gelijkspel in derby tegen Diepenveen