Op ons complex tekenden directeur Marcel Peters en voorzitter Gerard Kok, onder toeziend oog van bestuurslid en teammanager van ons 1e Richard Achtereekte, een nieuw contract. Daarmee is aannemersbedrijf Temmink voor de komende twee jaar weer hoofdsponsor van onze vereniging.

Door de jaren heen is er een bijzondere relatie ontstaan met aannemersbedrijf Temmink. Directeur Marcel Peters is een groot voetbalfan, maar ook enthousiast over de maatschappelijke activiteiten die bij Helios plaatsvinden.

Vanuit vestigingen in Deventer, Obdam en Den Hoorn bedient Temmink diverse opdrachtgevers door heel Nederland, zoals o.a. NS Stations, ProRail, Medux en Bar Beton. Het bouwbedrijf staat bekend om een hoge mate van ‘ontzorging’ en hun sterke focus op CO²-reductie, innovatie, duurzaamheid en talentontwikkeling. Dit in combinatie met een variëteit aan vakkundige professionals maakt Temmink tot de ideale partner in turn-key bouwprojecten. Kijk voor meer informatie op www.temmink.nl.

In oktober gaat Helios zijn accommodatie verder verduurzamen. De verbouwing van ons dak zal door Temmink worden uitgevoerd en zal hiermee in oktober van start gaan.

Bronclubcorrespondent SV Helios
Vorig artikelDe rood-gele column van Robert Heukels – week 38
Volgend artikelAdelaarsoog op Fortuna thuis