Komend seizoen starten vier nieuwe gezichten bij Colmschate naast twee ervaren krachten die terugkeren in het eerste.

Nadat eerder de ervaren krachten Rick Janssen en Kevin Manenschijn al lieten weten volgend seizoen weer graag voor het eerste te willen uitkomen, is SV Colmschate er nu ook in geslaagd om een aantal nieuwe spelers ‘vast te leggen’. Joël Danhof, Alan Jahya, Ufuk Dulkaroglu en Mitchell Pinkster zijn aankomend seizoen voor het eerst in het geel-zwart te bewonderen.

De eerste aanwinst, Joël Danhof, is 25 jaar en afkomstig uit Meppel. Hij heeft onder andere bij FC Meppel (1e klasse) en DESZ Zwartsluis (2e klasse) gespeeld. Joël is inmiddels verhuisd naar Deventer en heeft ervoor gekozen om bij SV Colmschate ’33 te komen voetballen, omdat hij graag met de club naar een hoger niveau wil groeien. Mitchell is een creatieve, linksbenige, middenvelder, die vooruit durft te denken en te spelen.    

Hoofdtrainer Rowdy van der Hoop is zeer content met de komst van de vier nieuwelingen: “Vier mooie aanwinsten voor onze jonge ploeg, allen met een ‘voetbal karakter’. Joël is een multifunctionele speler, die op de gehele linkerkant kan spelen. Daarnaast heeft hij bij FC Meppel een aantal seizoenen in de 1e klasse gespeeld wat altijd prettig is voor onze jonge ploeg.”

“Alan, Ufuk en Mitchell waren allen toe aan een stap hogerop. Technisch begaafde spelers waar nog veel meer uit te halen valt en die het niveau van de 3e klasse zeker aan kunnen” aldus technisch manager Edward Patty.