Door met 3-1 te winnen op eigen terrein, stelde SV Colmschate afgelopen zondag eigenhandig het 3e klasse-schap veilig. Het duel stond ook in teken van afscheid; na vijf seizoenen nam Kevin Manenschijn afscheid van het eerste van Colmschate.

Trots als een pauw was trainer Rowdy van der Hoop na afloopt van het gewonnen duel: “Wat een fantastische dag gisteren! Een zondag die in het teken stond van het afscheid van Kevin Manenschijn werd nog mooier doordat wij ons definitief veilig speelden, met een verdiende 3-1 overwinning op Overwetering!”

De enthousiaste oefenmeester sprak diep respect uit voor zijn ploeg: “Na een moeilijke eerste seizoenshelft, met slechts vijf behaalde punten, leken we in april de punten te moeten pakken. Waar we daar slechts één punt pakten, leken we het heel moeilijk te gaan krijgen.”

SV Colmschate leek in een schier onmogelijke positie te belanden, echter richtte de ploeg van Rowdy zich toch op: “We pakten punten tegen de top 6 van de competitie en speelden ons veilig na de winterstop met 22 punten, dat maakt mij enorm trots!”

Vorig artikelSV Epse speelt een wedstrijd met twee gezichten
Volgend artikelGedisciplineerd Sportclub wint van Almen