SV Epse speelde gisteren de uitwedstrijd tegen Terwolde. Na een belabberde eerste helft toonde de ploeg karakter en wist de score nog beperkt te houden.

In de tweede helft kwam Epse fel uit de kleedkamer. Na elke harde en scherpe woorden werd er uit een ander vaatje getapt. Epse zette meer druk vooruit en enkele omzettingen zorgden voor een betere balans in het team. De 17e jarige Mike Kaspers kon al snel profiteren en zijn eerste treffer in de Epser hoofdmacht laten aantekenen. Hij pikte een langs pass van Stan van Brussel op en speelde de bal keurig langs de doelman van Terwolde.

Epse was in de tweede helft minimaal gelijkwaardig aan de tegenstander, was fel en scherper in de duels. Achterin speelde Stef van Brussel een puike partij. Rida Ammi liet bij vlagen zijn klasse zien al was hij niet scherp in zijn afwerking. Terwolde scoorde vlak voor tijd nog tegen, al was dat voor de statistieken. In de eerste helft had immers Terwolde Epse al op een kansloze 6-0 achterstand gezet. Daar maken we maar niet teveel woorden aan vuil.

Dinsdagavond speelt Epse de inhaalwedstrijd uit tegen V & L. Aanvang 20.00 uur.