SV Colmschate ’33 hoopte in de uitwedstrijd tegen Warnsveldse Boys dat het de lijn van de goede wedstrijd tegen Diepenveen kon doortrekken.

Eerste helft
Nadat om 14.00 het startsignaal klonk van de scheidsrechter was het meteen Warnsveldse Boys dat met heel veel energie en beleving overal druk zette en op zoek ging naar de openingstreffer. SV Colmschate ’33 had erg veel moeite met het hoge druk zetten van Warnsveldse Boys, onder leiding van de ervaren aanvoerder Yannick Nagtegaal. Elk duel werd gewonnen door Warnsveldse Boys en Colmschate had moeite om onder de druk vandaan te spelen. Met kunst en vliegwerk bleven de gasten overeind.

Dit duurde tot de 29e minuut. Aan de rechterkant kwam Jarvin de Haan aan de bal: die kon vrij uithalen en liet Victor Meems kansloos (1-0). Een verdiende voorsprong voor de thuisploeg. Rondom deze periode leek SV Colmschate ’33 wat beter in de wedstrijd te komen. De uitploeg voetbalde wat makkelijker, bleef wat langer aan de bal en de rust kwam wat meer terug binnen de ploeg. Heel erg zuur voor de geel-zwarten was het dan ook dat in de 43e minuut Warnsveldse Boys de voorsprong verdubbelde. Twee persoonlijke fouten achterin gaven Matthias Hoorn de vrije doortocht aan de linkerkant en hij benutte deze buitenkans met verve: 2-0.

Tweede helft
In de 85e minuut gooide jongeling Wout Ridderbos de wedstrijd in het slot. Na een goede tempoversnelling aan de rechterkant kwam de bal hard voor de goal, waarbij Ridderbos voor Rick Janssen wist te kruipen en de bal gemakkelijk binnen schoot: 3-0. Al met al een terechte, maar zure nederlaag voor SV Colmschate ’33. De uitploeg probeerde de goede lijn van de wedstrijd tegen VV Diepenveen door te trekken, maar kwam eigenlijk geen moment in de wedstrijd.

Volgende week wacht een zéér belangrijke wedstrijd. Volgende week zondag neemt SV Colmschate ’33 het thuis op tegen Activia. Activia heeft 0 punten uit 2 duels, SV Colmschate ’33 heeft 1 punt uit 3 duels.

BronAuteur: Correspondent SV Colmschate