SV Schalkhaar toont ambitie als blijkt dat al vroegtijdig de diverse selecties voor komend seizoen bekend zijn. De senioren selecties 1,2 en 3 van SV Schalkhaar puilden kort na het uitbreken van het coronavirus al uit hun voegen en dat betekent tevreden selectietrainers, begeleiders en technische commissie. Zij kijken alvast vooruit naar komend seizoen 2020-2021.

Voldoende jongens ambiëren zo hoog mogelijk te voetballen en dat kunnen ze bij SV Schalkhaar. Het eerste elftal van hoofdtrainer Marcel Geestman zal uitkomen in de tweede klasse, terwijl het tweede elftal in de eerste klasse op een behoorlijk niveau speelt. Hoogstwaarschijnlijk zal het derde team in de tweede klasse komen te spelen. En dat is hetgeen de vereniging voor ogen heeft: jonge, zelf opgeleide spelers de kans geven om zo hoog mogelijk te voetballen.

De eerste selectie blijft nagenoeg intact in vergelijking met afgelopen seizoen, alleen Bram de Haas stopt met voetballen. De rest van de selectiespelers blijven SV Schalkhaar trouw. De concurrentie in het vlaggenschip is groot, want komend seizoen zullen jonge talenten uit de jeugd doorstromen naar de eerste selectie. Het betreft hier de door SV Schalkhaar opgeleide spelers Taco Oldenhof, Lennen Duteweert en Florian Zekaj.

Routinier Koen Klosters is ook komend seizoen te bewonderen op de Horsterhoek, terwijl ervaren krachten als Jason Westerkamp, Twan Huijsmans, Delano Haulussy en ook de nog jonge Michiel Hullegie qua ervaring van grote waarde zijn in deze jonge selectie. Aanvallend heeft SV Schalkhaar 1 zich versterkt met de talentvolle twintigjarige Bjorn Duteweert, afgelopen seizoen nog acterend bij 3e klasse Helios.

Volg SV Schalkhaar, dat haar thuiswedstrijden speelt op de Horsterhoek op zondagmiddag 14.00 uur. Zodra het competitieschema bekend is zal dat worden medegedeeld.