In een eenzijdige wedstrijd tussen Sportclub Deventer en Turkse Kracht Apeldoorn was het wel duidelijk wie de betere was, maar was het alleen de vraag ‘hoeveel het zou worden’ zou worden.

Opnieuw begon de ploeg van Johan van Ommen sterk aan de wedstrijd met legio kansen via Daan Vegelin, Million en Boyd van Beenum, maar werd het 1-0 door A1-speler Million.

TKA deed daarin tegen maar weinig terug behalve een vrije trap van Evren Cetin op de lat. De thuisploeg bleef de betere, maar werd steeds slordiger en wist maar geen afstand te nemen. Zo kwam Cihan Oczan oog in oog met Raymon van Emmerik. Gelukkig stopte de goalie de bal en bleef de 1-0 op het bord staan.

Pas in de 70ste minuut maakte Mehmet Kazci uit een corner van A1-speler Roan Koekoek 2-0 en kort daarna was het Daan Vegelin uit een pass van Roan die de stand op 3-0 bracht. Hierna was het verweer van TKA helemaal gebroken. Hamza Loukili schoot uit een prachtige vrije trap de bal strak in de kruising, 4-0. Vlak voor tijd maakte TKA de 4-1 en dit betekende ook gelijk het einde van de wedstrijd.

Volgens Van Ommen was dit een erg belangrijke zege en was hij erg tevreden over het spel van de vooral jonge jongens. Met Roan en Million krijgt de jeugd wederom de kans om te schitteren. Daarnaast is er een goede klik met de rest van het eerste team. Samen kunnen er nog mooie dingen bereikt worden in het afscheidsjaar van Johan van Ommen bij Sportclub Deventer.

Viaclubcorrespondent Sportclub Deventer
Vorig artikelGoed spelend Colmschate ’33 verliest opnieuw
Volgend artikelDe Gazelle wint met dank aan ‘good old’ Niels Rijnders