Nadat vorig week een goed resultaat in de laatste minuten werd weggegeven, was de ploeg gebrand om tegen koploper Hoonhorst resultaat te halen. Toch was het puzzelen naar aanloop van de wedstrijd. Een handvol blessures en een door werk afwezige keeper zorgde dat er geschoven moest worden in de formatie. Een hard werkende en samenwerkende ploeg boekte uiteindelijk een 2-2 gelijkspel.

Scherp maar iets onwennig startte de ploeg doordat een aantal jongens op andere plaatsen moesten starten. Vooral verdedigend op het middenveld was het de eerste 15 minuten lastig. Toch was de eerste grote kans voor Wesepe. Een goeie voorzet van Vincent werd op waarde geschat door Rick van Gelder. Zijn kopbal eindige helaas net aan de verkeerde kant van de paal.

Na de eerste 15 minuten vinden onze middenvelders meer hun ritme. Wat resulteert tot een wedstrijd die ook vooral op dat middenveld werd gespeeld. Beide ploegen creëren geen grote kansen, hier en daar slechts wat mogelijkheden. De 1-0 komt dan ook wat uit de lucht vallen. Een vrij trap van de linker kant wordt in één keer door Wesley op goal geschoten. Daar waar de keeper de bal vrij eenvoudig kan pakken, glipt hij door de vingers de goal in.

Na de rust is het gelijk duidelijk dat Hoonhorst wat meer druk wil uitoefenen. Het baltempo is wat hoger en Wesepe wordt wat achteruit gedrukt. Na 51 minuten resulteert dit in de eerste grote kans voor Hoonhorst. Een bal door het centrum word goed gecontroleerd door de linkerspits en word langs gelegenheidsdoelman Rens geschoten. 1-1.

Wesepe recht na deze gelijkmaker de rug en gaat opnieuw opzoek naar de voorsprong. 10 minuten na de gelijkmaker is het raak. Beau laat de bal op het middenveld vallen voor Jorik. Die had de keeper al te ver voor zijn goal zien staan. Met een heerlijke lob verrast hij de keeper van een meter of 35. 2-1.

Hoonhorst gaat hierna direct op zoek naar de gelijkmaker en gaat wat meer risico nemen. Verdedigend is Wesepe geconcentreerd en geeft het nauwelijks kansen weg. In de omschakeling kunnen we zelf nog mogelijkheden creëren en daarnaast heeft Wesley 1 op 1 de kans om de wedstrijd in het slot te gooien. Zijn inzet word helaas uitstekend gepakt door de doelman van Hoonhorst.

Net als Wesepe denkt de 3 punten binnen te hebben wordt er ongelukkig hands gemaakt op 20 meter van de goal. Na de verloren wedstrijd van vorige week, verliezen we opnieuw punten in de 94e minuut. Een weergaloze vrije trap waarbij doelman Broekhof kansloos is verdwijnt in de kruising. 2-2.

Al met al heeft de ploeg karakter getoond er is als collectief gestreden en dan is dat 1e puntje toch een mooi resultaat. Volgende week de kelderkraker in en tegen Vaassen.